Navigatie

Ontwerp plus styling kantoor/speelruimte

Omdat de kinderen ouder werden en een chil ruimte voor zichzelf konden gebruiken, werd de oude kantoorruimte verandert in een gecombineerde kamer waarin zowel gewerkt als ontspannen kan worden. Eerst werd de ruimte in tweeen gesplitst door een dubbele kast met veel opbergruimte. Rechts kwam het kindergedeelte met een slaap/zitbank en een lang werkblad waaraan getekend, gegamed e.d. kan worden. Aan de linkerzijde kwam de kantoorhoek met een royale tafel als bureau. De gehele ruimte kreeg een lambrisering en al het houtwerk kreeg een warmgrijze tint. De muren werden zandkleur en ook de bestaande kastdeuren kregen dezelfde kleur. De deuren kregen tevens andere klinken.
De sfeer aan de kantoorkant werd compleet gemaakt door een grote bureautafel ( Styling & Living ) en diverse accessoires (Styling & Living)
Aan de kinderkant kwamen ook diverse leuke accessoires om het gezellig te maken. Een rek met anker en boei, potten voor pennen, stioften, manden, krukjes, lamp..( styling & Living)
De bedbank met kussens en dekens maken het een echte chilruimte voor de kinderen.

 

 

 

Situatie vooraf :


© 2010 - 2017 Styling and Living | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel